Ik ren de halve marathon voor stichting PLN, help jij mee?

Emmy de Jager

Opgehaald

10.650
142% bereikt van mijn streefbedrag € 7.500
100% Bereikt van mijn doel 21 km

Help jij mee om geld op te halen voor stichting PLN?


Twee jaar geleden moesten wij onverwachts afscheid nemen van mijn broer, hij mocht maar 31 jaar worden.. Dit grote gemis dragen wij als familie elke dag met ons mee. Hij was belast met de PLN mutatie. Dit was recent voor zijn overlijden ontdekt, maar een passende behandeling kwam voor hem te laat.

Als ik ook maar iemand het verdriet en de ellende kan besparen wat mijn familie en mij is overkomen door meer bekendheid aan deze hartziekte te geven, heb ik mijn doel al voor een groot deel bereikt.


Doordat deze ziekte nog maar 10 jaar geleden ontdekt is, is er nog een hoop onbekend. Onderzoek is daarom van levensbelang. Op die manier kunnen we letterlijk levens redden, daar ben ik van overtuigd!
Met het geld wat ik ophaal kan de stichting onderzoek doen naar betere en passende behandeling en medicatie. Elke bijdrage is meer dan welkom, klein of groot. 

De uitdaging die mezelf heb gesteld is het rennen van een halve marathon in december, op Ameland. Niet om een snelle tijd neer te zetten, maar voor iedereen die het nodig heeft om zo snel geholpen te worden om deze ziekte te bestrijden. Ik ga mijn doel halen en mijn broer heel trots maken, dat weet ik zeker!

 

Adventure run Ameland 21 km 16-12-2023 | 19:47

Bekijk alle
Adventure run Ameland 21 km 16-12-2023 | 19:47