N

Alice & Nikki lopen voor een wereld zonder PLN! 💪

Nikki Pommer

Opgehaald

1.130
45% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
0% Bereikt van mijn doel 44 km

Nog te gaan:

Toen ik in 2021 voor het eerst over PLN hoorde, had ik geen idee wat het was.  Naarmate de tijd vorderde leerde ik steeds meer over PLN en kreeg ik voor het eerst een gevoel wat het moet betekenen om deze ziekte te dragen. Aan het einde van 2022 ontmoette ik Pieter (voorzitter van de stichting) voor het eerst in Breda en vertelde hij zijn persoonlijke verhaal over wat PLN precies is en wat dat met hem heeft gedaan. 

Ik raakte direct in de ban van zijn verhaal en voelde meteen een diepe motivatie om bij te dragen aan een oplossing voor PLN. Zelf heb ik geen medische of wetenschappelijke achtergrond, wel een zeer grote interesse en passie voor marketing, communicatie en psychologie. Sinds januari 2023 zet ik die interesse in om ervoor te zorgen dat PLN groots op de kaart komt te staan en dat we via deze actie-website onze doelen behalen, zodat we de wetenschap blijven supporten en een behandeling voor PLN elke dag een stapje dichterbij komt. 

Hoe tof is het dan om niet alleen deze boodschap te verspreiden vanachter de laptop, maar ook daad bij woord te voegen en zelf een actie te starten? Daarom loop ik samen met mijn beste vriendin Alice op zondag 30 juni in totaal 44 kilometer voor PLN. Dit doen we om ook in Brabant de ziekte meer bekendheid te geven. Onze plannen zijn tussentijds veranderd: we zouden gaan hardlopen, in Den Bosch. Maar vanwege verschillende persoonlijke omstandigheden hebben we onze aanpak veranderd. 

Ons plan is gewijzigd, maar ons doel niet. We willen een mooi bedrag voor de stichting ophalen. Vanuit mijn rol bij de stichting kan ik met volle trots zeggen dat al het geld dat we ophalen voor de volle 100% naar wetenschappelijk onderzoek gaat. Er blijft niets aan de strijkstok hangen, alles komt onze doelen ten goede. Dus, wil jij helpen PLN de wereld uit te helpen? Jouw bijdrage maakt een wezenlijk verschil en hiermee kunnen we de volgende stap zetten naar een PLN-vrije wereld. Alice en ik zijn je eeuwig dankbaar en we houden jullie op de hoogte van onze progressie!